inside the ambulance

Hittat ett nytt program som en annan har fastnat för rejält. Man får följa med ambulans personal i England på olika fall och hur de gör i olika situationer, innehåller det mesta. 

Idag kikade jag på programmet som sändes här omdagen och jag kunde inte hålla tårarna borta. 

De åker på ett eventuellt stroke fall men möter en man med panikattack,  han hade nyligen kommit tillbaka till sitt jobb efter sjukskrivning. Han hade fått en depression, ångest p.g.a. vuxenmobbning.  Nu var han tillbaka till jobbet, ingen hade sagt hej på hela dagen så han kände sig rädd och orolig.. och sen kom attacken som man verkligen inte vill ha. Fruktansvärt att det ens förekommer, vuxenmobbning. Herregud vi är vuxna människor, vi ska fan veta bättre än att vara taskiga emot varandra. Jag tyckte så fruktansvärt synd om Paul som han hette för det syntes hur vidrig hans ångest var. När man själv har tagit sig igenom attacker själv så förstår jag hans rädsla, skräck, panik, oro m.m. det är inte lätt. 

Dags att människor släpper sitt ego och slutar vara elaka mot andra. Spela roll om ni inte delar samma åsikt om politik, klädsmak, vad man tycker om andra m.m. snacka skit och vara dum ska inte förekomma bland vuxna människor på arbetsplats. Vi strävar efter att våra barn ska ha det bra i skolan utan mobbing, elakheter m.m. då ska fan vi också skärpa oss. Men tyvärr så är det svårt för många att ens förstå hur ens ord, blick, attityd, utfrysning kan såra någon annan. Man ska behandla andra efter vad man själv vill bli behandlad, vill du ha fula ord och dumheter mot dig? Skulle inte tro det.. 

Tv4 fakta går programmet, sjuktbra. 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0