Ut på tur.

Vi packade ihop oss och styrde bilen mot Ullared och till den stora gula varuhuset. 
Dotterns första tur dit så hon var måttligt uppspelt. 

Bilresan dit och hem blev många stopp på mysiga ställen där man oftast bara åker förbi. Hitta fina smultronställen påvägen, ett ställe som jag nu inte minns namnet på hade en liten damm med Vattenfall, där kunde man njuta av en glass eller två😍 vi stannade även på sjötorp påvägen hem. Vilket smultronställe! Synd att de var ingen som slussade just då för de hade varit kul för oss alla att se men vad mysigt de var där. Små bodar med glass, mat eller hantverk. Smultronställe. 

Ullared/Gekås var ju som alltid roligt och händelserikt som alltid. Meja var så uppspelt att få se allt och jag måste nämna vilken tjej hon är. Man pratar ofta gott om sina egna barn, de är så bra blabla. Men denna resa med bilfärd i värme, gekås med massa folk så har hon varit helt fantastisk. Inge gnäll eller klag, hon höll sig nära mig och sprang aldrig iväg. Hon var så duktig, man blir så stolt över att man har uppfostrat en sådan bra tjej som är ärlig, duktig, alltid snäll, lyssnar och är sig själv. ❤ 

Idag tog vi sovmorgon och sedan ska vi fira världens bästa mamma/mormor och faster som har fyllt och ska fylla år. Blir ett redigt kalas med härliga människor. 

saknad.

Märks att dottern är saknad här hemma, djuren blir helt galna när hon kliver in genom dörren. Nocco hoppa och "skrek" när han fick syn på henne och Isis la sig snabbt framför henne medans hon försökte måla.. 😅 märks under tiden hon är hos pappa att Nocco saknar henne. Varje barn han hör måste han kolla upp ifall, ifall det är hon. Löjligt gulligt. 

Idag packade vi badkläder och for iväg för bad. Nocco följde med och fick springa löst. Man blir imponerad över hur duktig han är, håller sig nära men jösses vad han njöt. Han och dottern sprang runt, jagade varandra och simmade tillsammans. Han har tvekat för vatten och bad men med Meja så var han en fisk. Både han och hon njöt och blev lika utslagna och trötta. Kom även flera dit och hade med sig hund. Bästa med det var att de ville att Nocco skulle få leka med deras så han hade så roligt. Så skönt att stöta på människor som inte har fördomar för rasen Ast. ❤ för tyvärr är det många som har åsikter och fördomar för just rasen i sig. 


pelagoner.

Har i många år varit anti pelagoner, men tydligen så verkar det krypa allt mer in i hjärtat att man bör ha pelagoner när sommaren kommer. För andra året i rad så lyckas jag att hålla blommorna i liv. 

De växer så mycket att jag var tvungen att byta krukor och även plats. Ändå har man "misskött" genom att inte vattna regelbundet. En sväng trodde jag att solen brände dem illa men de tog sig. 😍 

En av fyra har troligtvis fått stryk av regnet men bytte plats på den så jag hoppas den får kraft att bli lika vacker som de röda.

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0