Skogens guld.

Tog oss en tur för att finna skogens guld. Äntligen börjar de ploppa upp, har ju varit för torrt som vi alla vet och det va inte direkt det bästa för kantarellerna men nu efter lite regn så börjar de leta dig upp.

Korgen blev full och även håret av vidriga älgflugor. Skogen tappar all sitt mysiga när dessa vidriga fän kommer igång och inte nog med det så hittade 3 fästingar mig.. Då var det slut på det roliga. Älgflugor kan jag ta, de är äckliga och jobbiga men fästingar tycker jag inte om speciellt när man vet hur sjuk man kan bli av de där små jävlarna. 😑 

Älflugorna är ju så himla snabba, man märker när de landar för de är så klumpigt och de lät faktiskt i regnjacka, direkt kastasar de av sig sina vingar och springer på sniskan mot håret. 😅 fick tag på de direkt som tur var och hann inte se dem. För fasiken vad äckliga de är, ser ut som krabbor små krabbor.

😡

Blir så himla arg på människor som inte har en enda förståelse i vad man går igenom.

Ikväll så läste jag det igen, i denna grupp där vi som mammor har förlorat ett barn. En mamma skriver att hon fick en kommentar idag på sin arbetsplats som löd: de var sin mening, man får se det så. Mamman förlorade sitt barn i magen. Finns ingen mening i att förlora ett barn, varken i magen eller senare i livet. Sorg, är något vi alla hanterar olika men när man förlorat ett barn så försvinner det en del utav sig själv.

Är det meningen att jag som mamma har Caspians använda pyjamas i en påse i mitt nattduksbord? Blottande.  Absolut. Men så är det, just så det är. Det är inte bara att gå vidare, vi påminns varje dag på olika sett. 

Kan bara misstänka hur mamman kände sig, det har kommit flera sådana inlägg där de blir ifrågasatt sin sorg och förlust. Tur det finns dessa grupper så man kan bolla tankar och funderingar med varandra och man har fullständigt medkänsla och vet exakt hur det känns. Peppar peppar har jag sluppit den kommentaren hittills men fick en som löd: Ni hann väl inte knyta er ann han?!.. som alla vet, bär man ett barn i magen så knyter man ett band redan där och då 🤨 eller har jag fel? 

stand up.


Igår så blev det av, stand up på Big hill. Vilken kväll, herregud så bra det var. Har nog inte skrattat så illa på länge😅 

Stor eloge till Big hill som genomförde detta så bra med allt. Att underlätta köer till baren så fanns det att köpa biljetter när man kom dit så man kunde bara gå fram och få det man ville ha utan att krångla med betalning när alla väl ville ha något. Tilltugget och "fyllematen" man kunde beställa😊 

Äntligen har staen ett ställe att gå till där maten är super god, huset ger en fantastisk vy och härlig känsla med inredningen. Idéen med att ha stand up var ju kanon, mer blir det säkert för Calle och frun verkar satsa helhjärtat på smultronstället. 😊 otroligt roligt att de kom så pass mkt folk dessutom, 170biljetter fanns och blev slutsålda. Ni som inte kunde och missade detta, förhoppningsvis kommer det fler gånger och gå dit då!! 

Komikerna som var där, ja vad ska jag säga. Ena var roligare än den andra och magmusklerna fick jobba hårt 🤗

 ❤ tack älsklingar för en bra kväll och fan så kul o se dig Veronica 😘 mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0