iskallt.

Ingen har väl missat denna kyla, fy bubblan. Trots kyla har vi ändå utnyttja denna tid att hitta på saker. Sportlov är långa goa sovmorgnar och utelek. 
Denna madrass som vi införskaffade är inte ok, den är livsfarlig 😅 går som en jävla kanonkula. 

Igår provade vi den vid en rejäl backe och hade med oss grillen. Gick som sagt fort jag bromsa Meja skrek nej inte bromsa. 😅 samma idag fast vid tog en mindre backe. Iskallt men fruktansvärt kul. 
Man ska passa på att leka och åka med för ack vad kul det är😊

Vår kommun har anordna och fixa mycket som man kan göra under sportlovet och som vanligt bio. Så idag fick vi äntligen se Coco som vi har väntat på. 

ÄNTLIGEN

Är hon hemma igen. Hon den där: vackra, snälla, gosiga tjejen. Min dotter 😍
Firades som vanligt med tacos och mys. Djuren blir så löjligt glada, Nocco följer efter henne vart hon än går. 

Köpte en åkmadrass till henne, hon har tjatat länge på detta så de fick bli en. Lättare för oss båda att åka tillsammans på sen går de ju faktiskt snabbt 😅 hon blev såklart glad, så pass glad att hon pront ska sova på den inatt. Så nu har vi bäddat klart och hon sover på golvet med sin madrass. Senaste idén var en stor ullaredsbag som hon absolut skulle sova i. De fick hon, på morgonen sa hon de var inge skönt att sova där 😂 nä förstår det men nu har du provat 😂 än så länge är denna madrass så perfekt och hon ligger så gött. 

kyla.

Trotsade kylan och heja fram min älskade dotter på sin första skidlopp med Arla😍 
Man blir så stolt i hjärtat att se henne tagga till och genomför loppet trotts kyla och svårigheter med stavar och skidor. 
Kylan kunde ju ha vänta tills imorgon att komma. Så knasigt att de slog till idag när barnen skulle göra detta 😅 kvitta hur mkt kläder man hade så kom kylan in och bet tag i en. 
Tur att resten av dagen ska spenderas inne med plugg. 
Mums vid målgången, rödrosig och med ett stort leende mötte vi upp henne 😍 bästa med detta är att de var inte sista gången fler sådana stunder kommer och jag ser framemot allt. 

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0