ordning

Idag hämtades en bokhylla hem som skulle flyttas in till Mejas. Hon har haft en rejäl byrå som jag har stört mig på. Tycker den har tagit upp plats och inte så praktisk. 

Så den for ut och in kom en bokhylla. Nöjd tjej som kunde ställa upp sina petshop figurer på rad och få det lite mer organiserat. Jag personligen blev nöjd när sakerna från golvet försvann in i sina hyllor 😍
Nu ska jag flytta runt sängkläder och handdukar så Meja får ett skåp bredvid mig istället. Blir bra tillslut. 

Äntligen

Mammavecka 😍
Man räknar ner varje gång, man längtar och väntar otåligt så kommer dagen ens andra hälft kommer hem. Man blir så himla lycklig inombords.
Vi kick startade denna vecka med bio och tacos. En vecka tillsammans väntas och den ska utnyttjas ordentligt. 
Strax är hon helt nyduschad och vi ska bädda ner oss i min säng för film och gos. ❤ ta igen de vi har missat. 

De är så härligt. Bion/folketshus anordnar gratis bio och även bussar från våra närliggande "byar". Så alla kan gå på bio om man vill. Enligt mig är idén helt fantastiskt. Att bara de är gratis gör mycket för andra. Vi brukar passa på att gå på bio när det visas något nytt och roligt. Man ska vara rädd om det vi har i vår lilla stad. nystädat.

Så skönt med nystädat hem samtidigt som man kan vädra utan att frysa ihjäl.😍 man får passa på. 

Fick bli en långpromenad med mammi. Tände ljus för älsklingen, gammel morfar och älskade Sofia o mamma😍 februari är på ingång och månaden för hjärtan kommer. Att de även ska innebära 10års dag.. galet. 

Nu står en helkyckling i ugnen med massa vitlök, kryddor m.m. och gottar till sig. Godaste jag vet😍 
Hoppas ni får en toppen lördag.

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0