filibjur.

Filibjur bjuder ju alltid på något kul, speciellt för barnen. Jag har alltid haft turen att ha dottern hemma så man kan delta i det som staen erbjuder. Dottern har haft ruskigt roligt. 

Självklart deltog vi i fisketävlingen som staen erbjuder också. Etta blev vi tyvärr inte men roligt och mysigt hade vi där även dottern kammade hem storvinsten i ett lotteri. Perfekt när både och jag älskar rökt fisk😍 

Går ju inte att göra så mycket i denna värme än att bada, man orkar inte direkt. Så vi var till båtklubben med flickorna samt en dag på våran strand för att svalka oss. Nocco fick springa lös och ha roligt. Märks så väl att han älskar att bära fri och få springa runt. Slutkörd i flera dagar efteråt 😅 men värmen gör sitt så man blir så sliten. Älskar värmen, underbart!! Men de är även tufft.

heja heja.

Såg lite olika videos på Facebook angående de polska brandmännen som har åkt ifrån Polen och till vårt älskade Sverige för att hjälpa våra brandmän till att bekämpa bränderna. Jag blir tagen och rörd av gesterna från oss som hyllar och heja brandmännen som har åkt denna bit.

Igår kväll så kom även tyska brandmännen förbi vår lilla stad, Filipstad. Stans brandmän hade kört fram sina brandbilar och stod med flera stassare för att hylla tyska brandmännen för sin hjälte insats. Jag och min kollega tog oss en liten Micropaus under våran tur så vi också kunde hylla dem. 
Gåshud, lycka och glädje. Att vi tillsammans kan hjälpas åt när krisen kommer. ❤❤

Men man blir så jävla förbannad, folk verkar inte ha vett innanför pannbenet. Det är totalt eldingsförbud, det menas att GE FAN I O ELDA! släng inte fimpar, släng inte glas. Uppstår nya bränder dagligen för människor inte fattar. Måste det drabba just dig för att du ska förstå hur illa det är just nu? Ska du behöva fly från ditt hem, raffsa åt dig några ägodelar och sedan iväg för kanske, kanske få komma hem igen om inte huset har brunnit upp? Alla våra vilda djur och tamdjur som flyr från elden. Alla som förlorar massor av pengar för deras skog bränns upp. 

Vi alla behöver hjälpas åt och så viktigt är det inte att grilla just nu. Skärp er! 

Tack Polen, Tack Tyskland för att ni hjälper våra tappra brandmän som kämpar. 
❤blåljus❤
Mäktigt att länder sluts upp för att hjälpas åt under samma blåljus.

Underbara sommar.

Woow,  bara wow. Helt underbart, denna sommar går till minnesboken. Visst det är jobbigt men samtidigt underbart. 

Igår for jag O Etienne till Mangenbadet för bad och sol, riktigt mysigt. Picknick, skitsnack och bara må gott med en av mina favoriter❤ går ju ann att va vid stranden en sådan dag i värmen eftersom man svalkar av sig men fy när man jobbar. Man känner sig som en disktrasa lika sladdrig och blöt😅 men det är bara att dricka vatten och göra sitt bästa ändå. 

Man får tänka på vätska och skugga.
Man får inte glömma sina små och sina djur, märks på mina djur att det är jobbigt med värmen. Kalldusch, vatten och fläkt.. att åka till stranden vill jag inte när det är såhär varmt. Nocco hade inte klarat av värmen.

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0