💃

Påsken, blandade känslor. Tänker mycket på tiden vi hade för ett år sen. Minns allt, varje sekund och det spelas upp. Känslorna är lite överallt och tårar kommer till och från. ❤ pratade om det med mamma idag, Vi var ensamma på påsk fast Caspian fick permission för allt gick så bra. Så vi var tillsammans vi 3 och hade det så bra. Meja fattades och minns att alla frågade efter henne och ville att hon skulle ha varit där och fått sitt påskägg som alla syskon fick😍 
Påsken förra året var ju i mitten av månaden.. för de dröjde inte länge innan allt gick utför och vände till det bättre men som slutade i katastrof.. 

Så ja.. april. Bajs månad enligt mig. Tur man har vänner och familjen. 

Veckan gick snabbt och vi avslutade med att Meja övernattade hos svärmor igår. De två är speciella, bandet de har är speciellt😍 älskar att se hur de båda lyser upp och verkligen älskar varandra. ❤ så hon körde meja till skolan imorse och jag hämtade. Avslutade med disco, satan så kul hon hade. Imorgon kommer syster hem och gör det lite lättare. 

Meja kommer få leta påskägg.. Caspian missar det, jag missar att få gömma hans ägg och se hans fina leende och lycka. Hatar detta, att vi ska fortsätta utan honom och missar allt vi skulle få ha gjort med honom. 

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0