💃

Påsken, blandade känslor. Tänker mycket på tiden vi hade för ett år sen. Minns allt, varje sekund och det spelas upp. Känslorna är lite överallt och tårar kommer till och från. ❤ pratade om det med mamma idag, Vi var ensamma på påsk fast Caspian fick permission för allt gick så bra. Så vi var tillsammans vi 3 och hade det så bra. Meja fattades och minns att alla frågade efter henne och ville att hon skulle ha varit där och fått sitt påskägg som alla syskon fick😍 
Påsken förra året var ju i mitten av månaden.. för de dröjde inte länge innan allt gick utför och vände till det bättre men som slutade i katastrof.. 

Så ja.. april. Bajs månad enligt mig. Tur man har vänner och familjen. 

Veckan gick snabbt och vi avslutade med att Meja övernattade hos svärmor igår. De två är speciella, bandet de har är speciellt😍 älskar att se hur de båda lyser upp och verkligen älskar varandra. ❤ så hon körde meja till skolan imorse och jag hämtade. Avslutade med disco, satan så kul hon hade. Imorgon kommer syster hem och gör det lite lättare. 

Meja kommer få leta påskägg.. Caspian missar det, jag missar att få gömma hans ägg och se hans fina leende och lycka. Hatar detta, att vi ska fortsätta utan honom och missar allt vi skulle få ha gjort med honom. 

2år

För 2år sen var det jag senast var på mitt förra jobb, lite fräckt att säga förra 😊 äntligen är det gjort. Idag var det dagen som beslutet togs jag skrev på papper med att jag säger upp mig. 

Eftersom känslorna säger nej!! Så var det rätt beslut, att känslan nej var så pass stor så var jag så glad att en av mina bästa vänner Emma följde med mig dit och var mitt moraliska stöd. Det är ju hemskt att man får ångest av en sådan sak men så är fallet. 
Skåpet städade ur, där har det varit orört i 2år. Jag klev ur mina kläder för 2 år sen för vi skulle iväg på ett rutinultraljud. Glada och lyckliga skulle vi se vem som gömde sig i min mage och med det fick vi veta att han var en han och hjärtsjuk. Sjukskriven fram till mammaledighet som övergick till vård av allvarligt sjukt barn till sjukskrivning till tjänstledigt.. 2år. Händelserikt, hemskt men också fint eftersom jag har äntligen tagit åt det hållet jag vill. 
Sommarjobbet är färdigt och praktiken står runt hörnet. Känns faktiskt OK! 💉💊
11år har man jobbat där, ett jobb som skulle bara vara tillfälligt för att leta efter annat. Tog bara 11år, en hemsk händelse och stöd från sambo och familj.❤ 

Livet leker.


Svenska kyrkan.

Nu vet jag inte riktigt men föds man in i svenska kyrkan eller behöver man döpas för att bli med? 

I vilket fall som helst så har jag äntligen fått tummen ur att gå ur svenska kyrkan. Har varje år när skatten trillat ner i brevlådan blivit lika trött på summan som man betalar varje år.. en summa som för mig personligen är absurt. 2000kr sen råka jag se vad min mamma betalar det är dubbelt så mycket. För vad?
För att kunna gifta sig i en kyrka, ha sin begravning i en kyrka.. få rösta i kyrkovalet? 
Är det viktigt eller är det bara traditioner?

Varken Meja eller Caspian är döpta, för jag och papporna var ganska överens om att det är onödigt. De flesta döper för presenternas skull, det är inte många som gör det för sin kristna tro längre. Var nog viktigare förr när man var mer religiös kan jag tro men idag är det ju inte alls samma sak. 
 
Caspian begravdes borgligt, utan präst och inte i kyrkan. Vi skrädda sydde hans stund efter vårt och hans behov. Blev magiskt trots det fruktansvärda. 
Varje gång har jag blivit förundrat varför inte prästen berättar mer om personen ifråga istället för Gud som många av oss inte ens tror på. Personen i fråga kanske har varit med om så mycket roligt, tokigt och bra saker i livet som borde hyllas mer än Gud. Men de är min egna åsikt. 😉

Så nu är det dags 😀
Har ni funderat på detta också så är det bara att kontakta Svenska kyrkan i eran hemkommun så ordnas allt eftersom. Simpelt!


mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0