heja heja.

Såg lite olika videos på Facebook angående de polska brandmännen som har åkt ifrån Polen och till vårt älskade Sverige för att hjälpa våra brandmän till att bekämpa bränderna. Jag blir tagen och rörd av gesterna från oss som hyllar och heja brandmännen som har åkt denna bit.

Igår kväll så kom även tyska brandmännen förbi vår lilla stad, Filipstad. Stans brandmän hade kört fram sina brandbilar och stod med flera stassare för att hylla tyska brandmännen för sin hjälte insats. Jag och min kollega tog oss en liten Micropaus under våran tur så vi också kunde hylla dem. 
Gåshud, lycka och glädje. Att vi tillsammans kan hjälpas åt när krisen kommer. ❤❤

Men man blir så jävla förbannad, folk verkar inte ha vett innanför pannbenet. Det är totalt eldingsförbud, det menas att GE FAN I O ELDA! släng inte fimpar, släng inte glas. Uppstår nya bränder dagligen för människor inte fattar. Måste det drabba just dig för att du ska förstå hur illa det är just nu? Ska du behöva fly från ditt hem, raffsa åt dig några ägodelar och sedan iväg för kanske, kanske få komma hem igen om inte huset har brunnit upp? Alla våra vilda djur och tamdjur som flyr från elden. Alla som förlorar massor av pengar för deras skog bränns upp. 

Vi alla behöver hjälpas åt och så viktigt är det inte att grilla just nu. Skärp er! 

Tack Polen, Tack Tyskland för att ni hjälper våra tappra brandmän som kämpar. 
❤blåljus❤
Mäktigt att länder sluts upp för att hjälpas åt under samma blåljus.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0