farsdag❤

En dag vi ska hylla papporna. Papporna som hjälpte till när vi blev till 😅

Min älskade är en speciell pappa, han är ju pappa på ett annorlunda sätt. Han är en pappa till en ängel, en liten pojke som vi inte fick behålla och följa hans utveckling.❤ det är fruktansvärt att fira dessa dagar, det är svårt men samtidigt som vi vill fira för vi blev föräldrar till en underbar liten caspian❤
Inte nog med att fira min man, vi ska även hylla min svärfar. Han som alltid ställer upp och står stadigt vid våran sida. Han är fantastisk på alla sätt och vis. Jag är så glad att jag fick de bästa svärföräldrarna❤ klippor!

Men min egen pappa? Vissa pappor och mammor väljer att ta avstånd från sina barn p.g.a. olika anledningar. Jag har kommit till en punkt i livet där jag inte "har" en pappa. Han räknas inte, han är inte längre min familj. Så jag väljer hellre att hylla min älskade mamma som agerar båda delarna mamma och pappa i mitt liv.❤ hon är ljuset och klippan i ens liv och Barnens liv. 

Grattis alla pappor som finns där för era barn, som älskar era barn och gör allt för dem. Ta vara på tiden med dem, de är värdefullt.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0