Ut på tur.

Vi packade ihop oss och styrde bilen mot Ullared och till den stora gula varuhuset. 
Dotterns första tur dit så hon var måttligt uppspelt. 

Bilresan dit och hem blev många stopp på mysiga ställen där man oftast bara åker förbi. Hitta fina smultronställen påvägen, ett ställe som jag nu inte minns namnet på hade en liten damm med Vattenfall, där kunde man njuta av en glass eller två😍 vi stannade även på sjötorp påvägen hem. Vilket smultronställe! Synd att de var ingen som slussade just då för de hade varit kul för oss alla att se men vad mysigt de var där. Små bodar med glass, mat eller hantverk. Smultronställe. 

Ullared/Gekås var ju som alltid roligt och händelserikt som alltid. Meja var så uppspelt att få se allt och jag måste nämna vilken tjej hon är. Man pratar ofta gott om sina egna barn, de är så bra blabla. Men denna resa med bilfärd i värme, gekås med massa folk så har hon varit helt fantastisk. Inge gnäll eller klag, hon höll sig nära mig och sprang aldrig iväg. Hon var så duktig, man blir så stolt över att man har uppfostrat en sådan bra tjej som är ärlig, duktig, alltid snäll, lyssnar och är sig själv. ❤ 

Idag tog vi sovmorgon och sedan ska vi fira världens bästa mamma/mormor och faster som har fyllt och ska fylla år. Blir ett redigt kalas med härliga människor. 

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0