💃

PĂ„sken, blandade kĂ€nslor. TĂ€nker mycket pĂ„ tiden vi hade för ett Ă„r sen. Minns allt, varje sekund och det spelas upp. KĂ€nslorna Ă€r lite överallt och tĂ„rar kommer till och frĂ„n. ❀ pratade om det med mamma idag, Vi var ensamma pĂ„ pĂ„sk fast Caspian fick permission för allt gick sĂ„ bra. SĂ„ vi var tillsammans vi 3 och hade det sĂ„ bra. Meja fattades och minns att alla frĂ„gade efter henne och ville att hon skulle ha varit dĂ€r och fĂ„tt sitt pĂ„skĂ€gg som alla syskon fick😍 
PĂ„sken förra Ă„ret var ju i mitten av mĂ„naden.. för de dröjde inte lĂ€nge innan allt gick utför och vĂ€nde till det bĂ€ttre men som slutade i katastrof.. 

SĂ„ ja.. april. Bajs mĂ„nad enligt mig. Tur man har vĂ€nner och familjen. 

Veckan gick snabbt och vi avslutade med att Meja övernattade hos svĂ€rmor igĂ„r. De tvĂ„ Ă€r speciella, bandet de har Ă€r speciellt😍 Ă€lskar att se hur de bĂ„da lyser upp och verkligen Ă€lskar varandra. ❀ sĂ„ hon körde meja till skolan imorse och jag hĂ€mtade. Avslutade med disco, satan sĂ„ kul hon hade. Imorgon kommer syster hem och gör det lite lĂ€ttare. 

Meja kommer fĂ„ leta pĂ„skĂ€gg.. Caspian missar det, jag missar att fĂ„ gömma hans Ă€gg och se hans fina leende och lycka. Hatar detta, att vi ska fortsĂ€tta utan honom och missar allt vi skulle fĂ„ ha gjort med honom. 



Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammatillhlhs.blogg.se

TvÄbarnsmamma för en ovan molnen och en pÄ jorden <3

RSS 2.0