nyttigt.

Har pluggat lite under helgen och just nu går jag igenom kris. Kris reaktioner och alla dess faser. 
 
Jag blir förstummad över att det finns så bra information om detta. Allt som står är ju jag. Allt jag har haft och känt från natten till den 26april till idag. Hur man förändras och vilken stöttning man behöver i olika skeden.
Men nu ska jag sätta mig in i rollen som undersköterska i en sådan sits och jag kan bara se tillbaka på hur vi blev behandlad. Jag är så tacksam över Filipstads vårdcentral. Den hjälp, stöttning och trygghet vi har fått av dem. Allt de erbjöd, direktnr, träffar, telefonsamtal där jag bara lyssnade på vad de sa men svarade knappt.. hur viktigt det var och de har varit så himla bra. Vilket skyddsnät vi har. 
 
Hur man blir bemött under en stora kris kan sätta spår som aldrig försvinner. Det är viktigt som vårdare samt privatperson att tänka på vilken skada den kan bli om man inte bemöter personen rätt eller för sig rätt. ❤ 
 
Som sagt detta kapitel var nyttigt för mig. Nyttigt för mig att se och läsa. Att hur jag har reagerat är fullt normalt. ❤ även nyttigt för många andra att läsa och förstå sig på. Många kan behöva få lite kundksap kring psykisk ohälsa överhuvudtaget. Har hört så mycket dumt och elakt från människor om andra människor som mår dåligt psykiskt. Att de är inte sjuka, de hittar bara på bla bla.. man behöver nog få lite kundskap övehuvudtaget kring det. 
</divNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammatillhlhs.blogg.se

Tvåbarnsmamma för en ovan molnen och en på jorden <3

RSS 2.0